Mountbattenweg 15, 5466 AX Veghel
WASHPOWER
WEDA HOLLAND BV
BRIJVOERINSTALLATIE
DONKERS TRADING BV
RVS OPSLAGTANK
BUSCHHOFF NEDERLAND
GRONDSTOFAANNAME
DONKERS TRADING BV
MANIFOLD
WEDA HOLLAND BV | NUTRIX+
BUSCHHOFF NEDERLAND
MALEN EN MENGEN

Organisatie

Weda Holland B.V. is sinds 31 maart 2008 in vertrouwde handen van directeur-eigenaar Richard Donkers. Samen met zijn echtgenote Ardie geeft hij leiding aan een team van monteurs, administratie, werkvoorbereiding, planning, verkoop, service en magazijnbeheer. Naast de dagelijkse gang van zaken houdt Richard zich ook op het commerciële vlak bezig en dan met name het persoonlijke contact met cliënten om samen tot een zo goed mogelijke keuze van een installatie te komen. Richard heeft al sinds 1989 ervaring met Weda.

In 2014 is, naast Weda Holland B.V.,  Donkers Trading B.V. opgericht. Donkers Trading B.V. is een betrouwbare partner in de industrie voor zowel reststroomverwerking als het produktieproces. Dit zowel in binnen- als buitenland.

Ook zijn wij dealer van Buschhoff in Nederland en Belgïë. Als Buschhoff Nederland zijn wij u graag van dienst bij het malen van een enkelvoudig produkt of het produceren van eigen mengvoer.

En wij zijn dealer van Wash Power. Wash Power is de wasrobot voor varkensstallen!

Weda Holland B.V.  Donkers Trading B.V.  Buschhoff Nederland en Wash Power zijn te vinden in Veghel waar zowel het kantoor als het magazijn gevestigd is.